DIKO005 Dick Lundberg – ”Jason tar av sig sin mask”

Dick Lundberg - "Jason tar av sig sin mask"

Det här är skivan som från släpptes som en demosamling våren 2010 men som jag liksom öppnade huven på under första månaderna 2011 för att jag inte kunde släppa känslan av att jag ville mer med produktionen. Texterna cirkulerar kring att identifiera sig med filmkaraktären Jason Voorhees, hans utanförskap, sorg och frustration som till sist får honom att dölja sig bakom en mask för att bli kall och osårbar. Det handlar också om jakten på kärlek och tillhörighet men att se sig göra illa dem som kommer för nära. Här lirar jag det mesta själv, dock med instrumentell hjälp från både Emma Hedberg och Tomas Nilsson.

1. Hon som sover bredvid mig inatt
2. Bara du kan tämja en vildkatt
3. Och månen drar förbi
4. Minna, du får va i allt det här
5. Låter som luft
6. Jason tar av sig sin mask
7. Minnas Blues
8. Världen är kall och farlig idag
9. Ingen utom jag…
10. Hon trodde hon kunde rädda Jason

Lämna ett svar